L'ensenyament que deixa empremta no és el que es fa de cap a cap sinó de cor a cor.
Howard G. Hendricks

divendres, 21 d’abril de 2017

SANT JORDI 2017


Al llarg d'aquesta setmana la Llar d'Infants s'ha endinsat en la tradicional Llegenda de St. Jordi. Totes les activitats han girat al voltant d'aquest tema i els nens han participat d'aquestes activitats de forma intergrupal.

Ha estat una setmana molt engrescadora, en la que els nens i les nenes han estat molt enfeinats, alhora que motivats pintant la rosa, convertint-se en els personatges de la llegenda i fent ells mateixos la representació. També han plantat les seves pròpies llavors que esperem ben aviat floreixin, i fent ús de la taula de llum, han explicat el conte, els uns als altres.

Però això no ha estat tot, com és tradició en els darrers anys, els alumnes de 3r de primària han vingut a la Llar a representar-nos el conte d' "En Patufet". Com sempre han estat fantàstics en la seva actuació. Els volem agrair el seu esforç i el dels seus mestres.
(cliqueu aquí)
I per finalitzar, he pogut gaudir d'un espectacle de titelles de la Llegenda de St. Jordi a càrrec de l'AMPA, a la que també donem les gràcies per comptar sempre amb nosaltres.


Ja arriba la diada, 
amb llibres a cada parada
i una rosa vermella
per a la princesa estimada.

Isabel Barriel


FELIÇ SANT JORDI!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada